NIEUWS

Lees hier de laatste nieuwtjes en blogs van Over Schapen Enzo.

Kerst-kadootje
Twee jaar geleden maakten we een Digitaal Kerstpakketje. Een download Boordevol Kerst. Want Kerstvieringen gingen niet door, maar Kerst moest wel gevierd. Inmiddels kunnen we weer live spelen en vieren. Maar het pakketje blijft te leuk. Liedjes, knutsels en veel en veel meer! Tof voor je gezin, klas, kerk.
Daarom bieden we dit pakketje ook dit jaar aan met korting.
€ 5,- voor gezinnen
€50,- voor kerken/groepen
Wil je weten hoe je er aan komt en wat er inzit? –> Lees hier verder.

Speellijst Als je denkt…

Komend najaar spelen we e i n d e l i j k onze nieuwe voorstelling. Zie de data en locaties in onze agenda. Vragen? Mail ons gerust.APRIL: Wij zijn zo blij!
Want we konden … e i n d e l i j k … onze nieuwe voorstelling spelen: Als je denkt dat het voorbij is…
Wat een gastvrijheid in Hardenberg. Vooraf kregen we ruim de tijd om rustig op te bouwen, te soundchecken en te repeteren. Zo spannend om weer een nieuwe voorstelling te spelen. Maar .. wat was het een feest afgelopen vrijdag. Allemaal nieuwe liedjes en scènes, nieuwe verhalen.
Als je denkt dat het voorbij is een potpourri nieuwe liedjes en verhalen. Twee therapeuten krijgen allerlei personages in de stoel. Zo mochten we het publiek meenemen van vrolijke gekte naar ontroering.

Dank Hardenbergers! Wij hebben mede dankzij jullie verschrikkelijk veel zin om vanaf nu weer volop te gaan spelen!
Want deze voorstelling is nog lang niet voorbij.

Kerstdownload
We hebben een tof Kerstpakketje! Met 6 Kerstliedjes en nog veel meer! Een eigen Kerstverhaal, kleurplaten, Kerstquiz, knutsels. Een heel vol pakketje dus om samen kerst te vieren als gezin, als klas of als kerk. Want hoe Kerst ook loopt dit jaar, Kerst moet gevierd. Vanaf 10,- heb je dit boordevolle pakket al in je inbox.
Meer weten en bestellen? Check ons winkeltje.

November
Jaaa! In de afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan filmpjes voor de Kerst. Dit in opdracht van Bijbelbasics van het Nederlands Bijbelgenootschap. We hebben 5 toffe filmpjes mogen maken voor de komende advent. Samen met kanjers als Folkert Rinkema voor regie en beeldtaal, Dirk Kamsteeg voor camerawerk en montage en Henk Doest voor opname en mix van de liedjes. Wat een feest om met deze profs te mogen werken!

Kijk op deze link voor het eerste deel van Kerst van Bijbelbasics en ontdek daar het gratis kinderwerkmateriaal waar wij als schapen (letterlijk) deze Kerst onderdeel van zijn!

Oktober
Een hele dag opnames mogen maken met Folkert Rinkema en Dirk Kamsteeg. Filmpjes maken voor een Kerstproject! We begonnen ‘s ochtends vroeg in het stro. En voelden de jeuk ‘avonds nog. Maar wat een superbelevenis. Later meer …!

September
Wat een feest! We mochten de studio weer in. Voor liedjes van een Kerstproject. We mochten vandaag te gast zijn in de studio van Johan van Loo in Oldebroek. Samen met Henk die de opnames deed en die deze liedjes de komende tijd gaat afmaken. Hoe fijn om weer samen te zingen en te maken!
Later meer, want dit was nog maar het begin van dit toffe project…


Onze flyer is er! Dankzij de prachtige foto’s van Folkert Rinkema, hebben we een gloednieuwe poster van onze nieuwste voorstelling. Voor meer info over deze voorstelling, kijk hier.

JUNI
Onze website is vernieuwd. Mede dankzij de fantastische fotograaf Folkert Rinkema, hebben we prachtige nieuwe plaatjes voor onze nieuwste voorstelling en website. Dankbaar. En check vooral zijn andere werk. www.folkertrinkema.com