NIEUWS

Lees hier de laatste nieuwtjes en blogs van Over Schapen Enzo.

Kerstdownload
We hebben een tof Kerstpakketje! Met 6 Kerstliedjes en nog veel meer! Een eigen Kerstverhaal, kleurplaten, Kerstquiz, knutsels. Een heel vol pakketje dus om samen kerst te vieren als gezin, als klas of als kerk. Want hoe Kerst ook loopt dit jaar, Kerst moet gevierd. Vanaf 10,- heb je dit boordevolle pakket al in je inbox.
Meer weten en bestellen? Check ons winkeltje.

November
Jaaa! In de afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan filmpjes voor de Kerst. Dit in opdracht van Bijbelbasics van het Nederlands Bijbelgenootschap. We hebben 5 toffe filmpjes mogen maken voor de komende advent. Samen met kanjers als Folkert Rinkema voor regie en beeldtaal, Dirk Kamsteeg voor camerawerk en montage en Henk Doest voor opname en mix van de liedjes. Wat een feest om met deze profs te mogen werken!

Kijk op deze link voor het eerste deel van Kerst van Bijbelbasics en ontdek daar het gratis kinderwerkmateriaal waar wij als schapen (letterlijk) deze Kerst onderdeel van zijn!

Oktober
Een hele dag opnames mogen maken met Folkert Rinkema en Dirk Kamsteeg. Filmpjes maken voor een Kerstproject! We begonnen ‘s ochtends vroeg in het stro. En voelden de jeuk ‘avonds nog. Maar wat een superbelevenis. Later meer …!

September
Wat een feest! We mochten de studio weer in. Voor liedjes van een Kerstproject. We mochten vandaag te gast zijn in de studio van Johan van Loo in Oldebroek. Samen met Henk die de opnames deed en die deze liedjes de komende tijd gaat afmaken. Hoe fijn om weer samen te zingen en te maken!
Later meer, want dit was nog maar het begin van dit toffe project…

JUNI
Onze flyer is er! Dankzij de prachtige foto’s van Folkert Rinkema, hebben we een gloednieuwe poster van onze nieuwste voorstelling. Voor meer info over deze voorstelling, kijk hier.

JUNI
Onze website is vernieuwd. Mede dankzij de fantastische fotograaf Folkert Rinkema, hebben we prachtige nieuwe plaatjes voor onze nieuwste voorstelling en website. Dankbaar. En check vooral zijn andere werk. www.folkertrinkema.com 

JUNI
De langverwachte en beloofde voorstelling ‘Als je denkt dat het voorbij is’ komt er echt aan. Vanaf najaar 2021 gaan we spelen. En de voorstelling is nu al te boeken.

MEI
BLOG: VOORUIT KIJKEN…
Wij hebben een rustig voorjaar qua voorstellingen.
Af en toe mogen we. Online of live.
Af en toe staan we paraat met onze spullen en voorstelling en loopt het toch anders.
Het is wat het is.
Toch kijken we voorzichtig om het hoekje van de zomer. En hopen net als jullie allemaal dat er straks weer voorzichtig wat meer kan. We merken het hier en daar al een beetje. Net zoals in de lente hier en daar ineens iets opkomt boven de grond, zo komt er af en toe weer een aanvraag van een kerk of school: Kunnen jullie spelen?
Ja, spelen willen we graag. En we zoeken graag met hen mee binnen wat er kan en verantwoord is.
Daarom dromen we al een beetje over het najaar. We hebben namelijk al zo lang plannen voor een nieuwe voorstelling voor volwassenen. En die plannen willen we wat ombuigen. Naar een voorstelling die kleinschalig kan. Voor kleine groepen. In intieme setting en sfeer. Met natuurlijk wel veel humor. En boodschap. Zoals jullie van ons gewend zijn.
Nieuwsgierig? En iets voor jouw groep of kerk?
Zullen we dan samen vooruit kijken?
Voor vragen, contact gerust.