NIEUWS

Lees hier de laatste nieuwtjes en blogs van Over Schapen Enzo.

September
Wat een feest! We mochten de studio weer in. Voor liedjes van een Kerstproject. We mochten vandaag te gast zijn in de studio van Johan van Loo in Oldebroek. Samen met Henk die de opnames deed en die deze liedjes de komende tijd gaat afmaken. Hoe fijn om weer samen te zingen en te maken!
Later meer, want dit was nog maar het begin van dit toffe project…

JUNI
Onze flyer is er! Dankzij de prachtige foto’s van Folkert Rinkema, hebben we een gloednieuwe poster van onze nieuwste voorstelling. Voor meer info over deze voorstelling, kijk hier.

JUNI
Onze website is vernieuwd. Mede dankzij de fantastische fotograaf Folkert Rinkema, hebben we prachtige nieuwe plaatjes voor onze nieuwste voorstelling en website. Dankbaar. En check vooral zijn andere werk. www.folkertrinkema.com 

JUNI
De langverwachte en beloofde voorstelling ‘Als je denkt dat het voorbij is’ komt er echt aan. Vanaf najaar 2021 gaan we spelen. En de voorstelling is nu al te boeken.

MEI
BLOG: VOORUIT KIJKEN…
Wij hebben een rustig voorjaar qua voorstellingen.
Af en toe mogen we. Online of live.
Af en toe staan we paraat met onze spullen en voorstelling en loopt het toch anders.
Het is wat het is.
Toch kijken we voorzichtig om het hoekje van de zomer. En hopen net als jullie allemaal dat er straks weer voorzichtig wat meer kan. We merken het hier en daar al een beetje. Net zoals in de lente hier en daar ineens iets opkomt boven de grond, zo komt er af en toe weer een aanvraag van een kerk of school: Kunnen jullie spelen?
Ja, spelen willen we graag. En we zoeken graag met hen mee binnen wat er kan en verantwoord is.
Daarom dromen we al een beetje over het najaar. We hebben namelijk al zo lang plannen voor een nieuwe voorstelling voor volwassenen. En die plannen willen we wat ombuigen. Naar een voorstelling die kleinschalig kan. Voor kleine groepen. In intieme setting en sfeer. Met natuurlijk wel veel humor. En boodschap. Zoals jullie van ons gewend zijn.
Nieuwsgierig? En iets voor jouw groep of kerk?
Zullen we dan samen vooruit kijken?
Voor vragen, contact gerust.