Andere voorstellingen

Voor volwassenen


Wat ik eigenlijk wil
Een voorstelling over het eeuwige gevecht van willen of kunnen, van zeggen of alleen maar denken, van zijn of willen zijn. En over een heleboel wensen.

Lengte: 5 kwartier.
Met deze voorstelling hebben we de afgelopen jaren getoerd door het land.

Voor vragen en prijsopgaaf voor een van deze voorstellingen , neem gerust contact met ons op.Kinder- en Familievoorstellingen

Fars
Fars woont onder de grond. Daar is het donker en klein en muf. Het eten is er verschrikkelijk smerig. Fars wordt er steeds chagrijniger van.
Zijn oom Gosse droomt over een prachtige plek om te wonen. Met het lekkerste eten. Daarom stuurt hij Fars op pad om op zoek te gaan naar die mooie plek.
Samen met zijn schep graaft Fars zich een weg langs glibbers, grubbels en gronders en door gangen, holletjes en tunnels. Het avontuur tegemoet. Zal hij die mooie plek ooit vinden?
Een nieuw sprookje. Voor kijkers van 4 tot 100 jaar en ouder.

Bij deze voorstelling is een boek EN zijn de ‘liedjes en meer’ te koop! Check hier voor meer informatie.
Voor vragen en prijsopgaaf, neem gerust contact met ons op.

 

Rijk
Kees en Mees zijn vrienden. Na een ruzie stappen ze uit verveling maar in een verhaal. Een verhaal over een ontdekkingsreiziger die op zijn tochten door de wereld een heel bijzonder mens ontmoet. Ze woont in het bos en ze vertelt dat ze ontzettend rijk is! De ontdekkingsreiziger vertelt iedereen over deze geweldige ontdekking. Maar dan gaat het mis…

Een voorstelling over het wonder van de natuur. Lengte, ongeveer 3 kwartier. Voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 100.

Voor vragen en prijsopgaaf, neem gerust contact met ons op.

Kerstvoorstelling: Heb jij het al gehoord?

Via het Grote Herdershandboek belanden twee onbelangrijke herders plotseling in het Kerstverhaal. En via een zoektocht langs een verliefd stel, een landsverhuizing en het keizerlijk paleis ontdekken ze midden in een vieze stal een groot wonder. Iets wat hun hele leven op z’n kop zet…

Een musical over het Kerstverhaal met vertelling, spel, zang en interactie met het publiek. Een voorstelling over Gods liefde voor mensen. De voorstelling duurt ong. 45 min. En past daardoor ook goed in een Kerstgezinsdienst of als Kerstviering voor basisscholen.

Kerstliedjes en meer!
Voor Kerst zijn we op dit moment een toffe download aan het ontwikkelen. Daarin zitten de liedjes van deze voorstelling, een nieuw en mooi geïllustreerd Kerstverhaal, kleurplaten,  opdrachten, een Kerstquiz en meer. Allemaal tof om na de voorstelling of los van de voorstelling in de klas, met de club of thuis als gezin te doen.
Ook heel geschikt als Kerstgeschenk! Meer info, zie ons winkeltje.

Reacties op deze voorstelling:
– Bedankt voor deze geweldige voorstelling! We hebben tot op het laatste moment ècht genoten!!!!
‘t Gebeurt niet vaak dat ik zo veel moet lachen in de kerk.  De bijbelse boodschap van kerst met veel humor gebracht! Genoten!!
– Het was me een genoegen om zo een kerstspel te mogen mee maken. Het kerstverhaal zo modern maar ook zo volgens het bijbelverhaal. Het was echt geweldig. Bedankt!!!

Examenvoorstelling

Multiple Choice is een voorstelling voor examenklassen VMBO, HAVO, VWO en Gymnasium.
Examenkandidaten staan voor veel grote keuzes. Studiekeuze, Thuis blijven wonen of op kamers. En: slagen of zakken.
Multiple Choice is een voorstelling met zang, korte scènes, filmbeelden, live muziek en interactie. Het daagt de leerlingen uit om na te denken over hun toekomst en keuzes en daar ook iets met elkaar over te delen.Deze voorstelling staat ook stil bij het afsluiten van een hoofdstuk: afscheid nemen van de middelbare school. Daarmee is het een terugblik en vooruitblik.

Multiple Choice is een voorstelling van ongeveer 40 minuten en biedt  per voorstelling plek voor 100 leerlingen.
Multiple Choice is ontwikkeld in nauwe samenwerking met een middelbare school. Maar telkens als we deze voorstellingen spelen op een andere middelbare school, maken we een aantal aanpassingen binnen de voorstelling, zodat het ook zoveel mogelijk aansluit bij de leerlingen van dat moment en dat niveau.
Deze voorstelling wordt over het algemeen zeer positief ontvangen bij de leerlingen.
Voor een korte indruk, bekijk dit filmpje.

Voor vragen en prijsopgaaf, neem gerust contact met ons op.
Multiple Choice is te boeken met de CJP cultuurkaart.