Voorstellingen voor kinderen

Fars
Fars woont onder de grond. Daar is het donker en klein en muf. Het eten is er verschrikkelijk smerig. Fars wordt er steeds chagrijniger van.
Zijn oom Gosse droomt over een prachtige plek om te wonen. Met het lekkerste eten. Daarom stuurt hij Fars op pad om op zoek te gaan naar die mooie plek.
Samen met zijn schep graaft Fars zich een weg langs glibbers, grubbels en gronders en door gangen, holletjes en tunnels. Het avontuur tegemoet. Zal hij die mooie plek ooit vinden?

Een nieuw sprookje. Voor kijkers van 4 tot 100 jaar en ouder.

Bij dezen voorstelling hoort ook een prentenboek.  In het voorjaar 2020 komt dit boek uit. Kijk voor meer informatie even hier.

Voor vragen en prijsopgaaf, neem gerust contact met ons op.

KEES EN MEES
Kees en Mees zijn vrienden. Na een ruzie stappen ze uit verveling maar in een verhaal. Een verhaal over een ontdekkingsreiziger die op zijn tochten door de wereld een heel bijzonder mens ontmoet. Ze woont in het bos en ze vertelt dat ze ontzettend rijk is! De ontdekkingsreiziger vertelt iedereen over deze geweldige ontdekking. Maar dan gaat het mis…

Een voorstelling gebaseerd op een verhaal van Godfried Bomans, over het wonder van de natuur. Lengte, ongeveer 3 kwartier. Voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 100.

Voor vragen en prijsopgaaf, neem gerust contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.