Voorstellingen voor kinderen

Fars
Fars woont onder de grond. In een holletje. Hij is geen mol, geen rat, geen muis. Nee hij is een mens. Hij woont daar samen met zijn oom Gosse. En Fars moppert, elke dag. Het hol is te klein. Het eten is smerig. Het is altijd donker en muf. Dan heeft oom Gosse op een dag een droom gehad. Over de mooiste plek om te wonen. Met het lekkerste eten. En dus is het de hoogste tijd. Fars moet op reis gaan. Op zoek naar die plek. En dan begint een spannend avontuur….

Een nieuw sprookje. Over donker en licht. Over gevangen en vrij. Over koningen en De Koning. Voor kijkers van 4 tot 100 jaar en ouder.

Bij dezen voorstelling hoort ook een prentenboek. Hij is nu volop in de maak. Voorjaar 2020 komt dit boek uit. Kijk voor meer informatie even hier.

Voor vragen en prijsopgaaf, neem gerust contact met ons op.

KEES EN MEES
Kees en Mees zijn vrienden. Na een ruzie stappen ze uit verveling maar in een verhaal. Een verhaal over een ontdekkingsreiziger die op zijn tochten door de wereld een heel bijzonder mens ontmoet. Ze woont in het bos en ze vertelt dat ze ontzettend rijk is! De ontdekkingsreiziger vertelt iedereen over deze geweldige ontdekking. Maar dan gaat het mis…

Een voorstelling gebaseerd op een verhaal van Godfried Bomans, over het wonder van de natuur. Lengte, ongeveer 3 kwartier. Voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 100.

Voor vragen en prijsopgaaf, neem gerust contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.