Kerstvoorstelling

KERSTVOORSTELLING: HEB JE HET AL GEHOORD? (FAMILIEVOORSTELLING)
Via het Grote Herdershandboek belanden twee onbelangrijke herders plotseling in het Kerstverhaal. En via een zoektocht langs een verliefd stel, een landsverhuizing en het keizerlijk paleis ontdekken ze midden in een vieze stal een groot wonder. Iets wat hun hele leven op z’n kop zet

Een musical over het Kerstverhaal met vertelling, spel, zang en interactie met het publiek. Een voorstelling over Gods liefde voor mensen. De voorstelling duurt ong. 45 min. En past daardoor ook goed in een Kerstgezinsdienst of als Kerstviering voor basisscholen.

Kerstliedjes en meer!
Voor Kerst zijn we op dit moment een toffe download aan het ontwikkelen. Daarin zitten de liedjes van deze voorstelling, een nieuw en mooi geïllustreerd Kerstverhaal, kleurplaten,  opdrachten, een Kerstquiz en meer. Allemaal tof om na de voorstelling of los van de voorstelling in de klas, met de club of thuis als gezin te doen.
Ook heel geschikt als Kerstgeschenk! Meer info, zie ons winkeltje.

Reacties op deze voorstelling:
– Bedankt voor deze geweldige voorstelling! We hebben tot op het laatste moment ècht genoten!!!!

‘t Gebeurt niet vaak dat ik zo veel moet lachen in de kerk.  De bijbelse boodschap van kerst met veel humor gebracht! Genoten!!

– Het was me een genoegen om zo een kerstspel te mogen mee maken.
Het kerstverhaal zo modern maar ook zo volgens het bijbelverhaal.
Het was echt geweldig.
Bedankt!!!

1 gedachte over “Kerstvoorstelling

  1. Machteld Best zei:

    Het lijkt ons erg leuk voor op de BSO kerstviering. Dit is voor ongeveer 50 kinderen tussen de 4 en de 11 jaar. Is dit voor zowel jong en oud leuk? Zou het ook leuk zijn voor de peuters? En hoe zit het met de kosten voor zoiets als de BSO. Ik lees 50 euro maar wat krijg je daar dan voor? Verder vind ik het een heel leuk idee en ben ik benieuwd naar de doe opdracht.

Reacties zijn gesloten.

Scroll Up