WIE ZIJN WIJ

Ilse Bevelander en Anneke Doest werden in 2002 collega’s bij jeugdtheatergroep De Vliegende Speeldoos. Sindsdien schrijven ze, spelen ze, zingen ze al 18 jaar samen. En zijn ze niet alleen collega’s maar ook vriendinnen.

Bij jeugdtheatergezelschap De Vliegende Speeldoos begon het samen schrijven: Anneke schreef de teksten, llse schreef de muziek.

De geboorte van Over Schapen Enzo begon met een eenmalige opdracht voor het Leger des Heils. De vraag was of ze een voorstelling konden maken rondom Psalm 23. Sindsdien zijn ze in het schapenleven gedoken en blaten, mekkeren en vergelijken ze het leven en mensen met schapen. Want mensen zijn soms net schapen…

Sindsdien maken ze onder de naam Over Schapen Enzo muziektheater. Met eigen voorstellingen  waarmee ze door het land toeren, geschikt voor zowel volwassenen als voor gezinnen en kinderen. En met maatwerk: om iemand in het zonnetje te zetten, om een feestje mee te  vieren of om een thema meer aan de kaak te stellen bij een bepaalde doelgroep.
Altijd met Humor en een Boodschap.

Anneke duw      Ilse duw